Felhasználási feltételek

A www.befozes.eu weboldal felhasználási feltételei

A weboldal használatához semmilyen regisztráció nem szükséges, Ön oldalainkat mindenféle személyes adat megadása nélkül böngészheti. A www.befozes.eu weboldalon található receptek, leírások kizárólag tájékoztató jellegűek. Az oldal üzemeltetői és szerkesztői mindent elkövetnek a tartalmak pontosságáért, megbízhatóságáért, de az esetlegesen előforduló téves információkért, hibákért és az abból eredő károkért, sem anyagi sem erkölcsi felelősséget nem vállalnak. Az üzemeltetőt és a szerkesztőket nem lehet felelőssé tenni esetleges személyi sérülésért, melyet hanyagság, vagy rosszindulatú, vagy épp helytelen értelmezés eredményez. Ha valamilyen hibát vagy kifogásolható tartalmat észlelt azt kérjük, jelezze haladéktalanul számunkra!

Amennyiben az üzemeltető jelzést kap a felhasználóktól a nem megfelelő tartalmakról, információkról, esetleges hibákról, az üzemeltető a jogszabályok, a weboldal, valamint a felhasználók, látogatók érdekeit szem előtt tartva cselekszik. Ezen tartalmak eltávolításáról, módosításáról az üzemeltető nem köteles sem előre, sem utólag indoklást és tájékoztatást adni!

Oldalaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmazhatnak, amely más szolgáltatók oldalaira vezethet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért az üzemeltető sem erkölcsi, sem anyagi felelősséget nem vállal. A weboldalt meglátogató felhasználó elfogadja, hogy a portál oldalain reklámanyagok jelennek meg. A www.befozes.eu értékesítési tevékenységet nem folytat. Az üzemeltető az oldalakon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében minden felelősséget kizár.

Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére, amikor meglátogatja webhelyünket. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más weboldalon végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak. Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, és annak lehetőségéről, hogy a vállalatok ne használhassák fel az információkat, kérjük, kattintson ide.

A www.befozes.eu kezdőoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Aloldalakra mutató linkek is elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a www.befozes.eu oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a weboldal bármely részét, bármely tartalmat bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A weboldal részben vagy egészben sem másolható, módosítható, terjeszthető vagy értékesíthető az üzemeltető előzetes és írásos beleegyezése nélkül, annak ellenére, hogy az oldal részletei letölthetőek, illetve kinyomtathatóak otthoni, nem kereskedelmi célú felhasználásra.

Ezen feltételek a jelen weboldal használatának feltételei, amit minden felhasználó a weboldal használatbavételével tudomásul vesz. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen szabályzatot indoklás vagy külön értesítés nélkül is megváltoztassa. A szabályzat változásainak nyomon követése a felhasználó felelőssége, amely minden oldalról elérhető. A módosítást követően a weboldal használata a szabályzat módosításának elfogadását jelenti.